Wings For All 2019 – Vrijdag 6 september

Ook dit jaar organiseert Stichting Sociale Activiteiten Vliegveld Hilversum weer de jaarlijkse Wings For All dag. Op vrijdag 6 september gaan we rondvliegen met kinderen van de Boemerang uit Hilversum, kinderen van Visio uit Amsterdam en met enkele ouden van dagen van Amaris uit Laren.

Tezamen met alle andere gebruikers van het veld willen we deze kinderen en buren een onvergetelijke dag verzorgen met leuke activiteiten op het veld, met als hoogtepunt van de dag een rondvlucht in een (zweef)vliegtuig of aan een chute!

Ook dit jaar vragen we jullie weer een steentje bij te dragen. Dat kan in de vorm van het doen van een rondvlucht (of meerdere). Of als vrijwilliger op het veld en feestterrein.

Naast de activiteiten op vrijdag de 6e september kunnen we jouw hulp ook gebruiken op donderdagavond 5 september en zaterdagochtend 7 september voor het opbouwen en afbreken van de versieringen, tafels, stoelen, hekken, etc.

Als je je nog niet hebt opgegeven, doe dat dan alsnog via een mailtje naar stefanie.van.altena@gmail.com. Geef dan aan op welke dag(en) je kunt helpen en of je vliegt of op de grond wilt helpen. Als je vliegt, wil je dan ook meteen aangeven hoeveel passagiers je kunt meenemen? Je dient zelf voor een vliegtuig te zorgen, maar de landingen zijn gratis!

Voor alle medewerkers organiseren we na afloop rond 1700 uur LT een grandioze borrel en een heerlijke barbecue van Chateau Briand!

Sponsoring

Tevens zijn wij altijd naarstig op zoek naar sponsoren van het evenement; mocht je nu niet kunnen vliegen op vrijdag 6 september maar wil je toch graag meehelpen, of kun je via jouw werkgever of bedrijf een donatie doen, of wil je Wings For All gewoon een extra steuntje geven; laat dat dan even weten via bestuurwfa@gmail.com.

Comments are closed.