ACHA Zilveren Vleugel Rally

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 31 augustus 2019
Gehele dag

Locatie
Clubhuis Aeroclub Hilversum-Amsterdam

Categorieën


De Zilveren Vleugel-rally  zaterdag 31 augustus 2019!

De befaamde Zilveren Vleugel-rally- editie 2019 is weer in aantocht! Zet de datum in je agenda! De rally wordt gehouden sinds 1935 en wordt georganiseerd door AeroClub Hilversum Amsterdam (ACHA) vanaf Vliegveld Hilversum. Bij slechte weer condities: uitwijkdatum  zondag 1 september 2019. 

 De rally

Met het deelnemen aan de rally teken je voor het hebben van plezier met je vliegtuiggenoten en andere rally-deelnemers en het op orde houden van je navigatie- en vliegvaardigheden. Gezellig en uitdagend, vanwege allerlei leuke opdrachten ter voorbereiding op de vlucht en onderweg, met afsluitend de traditionele doellanding! De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje in het clubhuis. Het regelen van je vliegtuig voor die dag doe je zelf!…Voor de winnaars is er eeuwige roem en voor de overige deelnemers zijn er mooie herinneringen aan deze historische rally.

 Wie mogen meedoen?

Deelname staat open voor iedereen die in het bezit is van een geldig vliegbrevet en zijn of haar passagiers/ co-piloten. Lid zijn van de vliegclub op Hilversum is dus geen voorwaarde! Als je vliegt vanaf een andere luchthaven in Nederland en/ of daar lid bent van de plaatselijke vliegclub, dan ben je dus van harte welkom bij deze rally.

 Kosten
De deelnamekosten voor de rally bedragen € 12,50 per persoon. 

Hoe meld je je aan?
Aanmelden doe je door het sturen van een mail naar de Ziveren Vleugel-Commissie via zilverenvleugel@vliegclubhilversum.nl. Geef hierbij aan:

A) naam van de piloot en eventuele passagiers;

B) het type vliegtuig waarmee je vliegt;

C) of je ’s avonds mee eet en borrelt en zo ja met hoeveel personen.

De Zilveren Vleugel-Commissie komt na je aanmelding t.z.t. bij je in de lucht over het exacte programma, relevante details en je voorbereidings- en vertrektijden.

 Meer informatie over de Zilveren Vleugel 2019

Via Facebook https://www.facebook.com/aeroclub.hilversumhet clubblad de NOTACHAM en de website van vliegclub Hilversum http://www.vliegclubhilversum.nl

 Tot 31 augustus.

De Zilveren Vleugel Commissie

Comments are closed.